Angel and me have never been intimate...

...except that once.
-Spike i "Power Play"
Det är mycket just nu. Jag vet inte hur jag ska kunna greppa allting. Jag gör mitt bästa helt enkelt, och duger inte det så är det inte mycket jag kan göra. Det får bli som det blir helt enkelt.

Jag lider av sömnlöshet återigen. Igår löstes situationen med att jag satt uppe och tittade på mina favoritavsnitt av Buffy och Angel till klockan 04:30. (Positivt med sommar är att jag kan göra sånt utan att det spelar roll) Troligtvis är det ungefär så det kommer gå till hädanefter, så letar ni efter mig så är jag nog tillgänglig mellan 23:00 och 04:00 åtminstone. 
Dock gick jag upp klockan tio, eftersom jag har svårt att sova om jag vaknar till och det är ljust ute. 

Men som sagt, det är nog bara tillfälligt. En av kriserna har redan löst sig, en annan kan jag inte göra något åt. Den tredje... ja den vet jag inte vad jag ska tänka och tycka om så jag låter det vara så länge. Det är bäst så. Även om det inte är särskilt kul att leva med sömnlösheten. 

Har inte skrivit på ett bra tag heller. Inte sedan Skåne. Producerade ett par kortare ficlets då jag var på Gotland, men inget som det blir något större av. Om sanningen ska fram så har det inte blivit något större av något på sistone. 
Imorgon ska jag i alla fall åka in till stan och shoppa lite. Det blir roligt. 
Den här veckan då jag faktiskt är hemma ska jag slappa, sova, glo på Angel och Buffy och umgås med vännerna.
Jag ska måla, vi ska fota, jag ska skriva och jag ska hoppa på Issan tills jag får min present.

Det kommer bli, måste bli toppen. 
Jag ska göra den toppen om inte annat!

Ska ju trots allt leva på den här veckan i tre veckor framöver nere i Skåne. 


   
Dagens Citat:
(Från kommentatorspåret på "Hole in the world" Angel säsong 5)

"You know, um, I just wanna say Angel and Spike, they were hanging out, uh, for years and years and years, they were in, you know, all kinds of deviant, they were vampires... Are we thinking they never...? Come on, people! I'm just sayin'. I'm just sayin'. You know, they're open-minded guys. They may be evil but, you know, they're not bigoted or closed-minded."
-Joss Whedon

Motivering:
Sådana här citat gör en liten shipper som jag lycklig.

RSS 2.0